Ja estem a la recta final del 2020. Aviat celebrarem un any més Nadal i al cap d’uns dies donarem pas a un nou any: el 2021. Tindrem 365 nous dies al davant on podrem decidir què fer amb cada un d’ells. I a les nostres mans està saber-los aprofitar al màxim.

Aquest any, però viurem unes festes ben diferents, però una cosa tenim segura és que, sigui com sigui, les celebrarem plegats i junts donarem pas a l’any nou, fent-nos costat i esperant amb ganes que arribi la nova temporada, per poder gaudir junts del mar i de tot el nostre entorn.

Al Nautilus tanquem l’any molt contents d’haver col·laborat amb la Plataforma d’ajuda a famílies amb infants de l’Estartit. Els calendaris resultants del concurs que vam fer de dibuixos amb els alumnes de l’Escola Portitxol han anat destinats a aquesta associació, amb l’objectiu d’aconseguir que puguin vendre’ls i quedar-se el benefici per poder continuar ajudant les famílies del poble que més ho necessitin.

I amb aquesta foto dels guanyadors i guanyadores del concurs de dibuixos amb l’Escola Portitxol amb els seus premis a les mans i amb la nostra postal de Nadal amb el dibuix del seu guanyador, us volem desitjar un Bon Nadal i un Feliç any nou 2021!

Moltes gràcies a tots i a totes els que heu format part del Nautilus durant aquest any, els que ens heu anat fent créixer dia rere dia i també moltes gràcies, una vegada més a l’Escola Portitxol per deixar-nos viure aquesta bonica experiència de manera compartida.

Us desitgem el millor!