AVÍS LEGAL

Benvingut a la pàgina WEB de SUBAQUÀTIC VISIÓN.
A continuació, li exposem les condicions d’ús d’aquesta pàgina WEB. La navegació per aquesta pàgina WEB li atorga el rol d’usuari de la mateixa i per tant, accepta les clàusules detallades en aquest document.

1 – IDENTIFICACIÓ

De conformitat amb el que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Servicios de Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, s’informa que www.nautilus.es. és un domini de l’empresa SUBAQUÀTIC VISIÓN (NIF A-17242983) amb domicili social en Passeig Marítim, 23 – c.p.172528 L´Estartit i amb telèfon 972 751489.
La societat es denomina SUBAQUÀTIC VISIÓN. que figura inscrita en el Registre Mercantil de Girona Tomo 37, Foli 79, Sec 676, Fulla GI 1436.

2 – NORMAS D’UTILITZACIÓ

L’ usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc WEB, així com dels continguts i serveis, de conformitat amb la legislació aplicable en cada moment, la moral i bons costums generalment acceptades i l’ordre públic.
Queda prohibit realitzar, per la seva banda, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d’aquesta WEB o un mal funcionament de la mateixa, incloent la introducció de virus o similars.

3 – PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Les pàgines de la WEB i la informació o els element que conté, incloent textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, base de dades, vídeos i també logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius, están protegits pels drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals SUBAQUÀTIC VISIÓN. o les empreses del seu grup son titulars o amb llicències legítimes.
Queda prohibida qualsevol modalitat d’explotació, incloent qualsevol tipus de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, mitjançant qualsevol tipus de suport mitjà sense l’autorització prèvia i expressa.

4 – RESPONSABILITAT

La nostra intenció es la d’oferir un lloc WEB que ofereixi un funcionament continuat i la màxima qualitat.

De totes maneres, li informen que no podem garantir l’accés continuat, i que les pàgines es poden trobar impedides, o interrompudes per factors o circumstàncies alienes a la nostra voluntat.

SUBAQUÀTIC VISIÓN. no es responsable de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines WEB de tercers accessibles mitjançant enllaços, hipervincles o links.

SUBAQUÀTIC VISIÓN. no es fa responsable dels perjudicis que es poden derivar, entre altres de:

 • Interferències, interrupcions, errades, omissions, averies telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema, motivades per deficiències, sobrecàrregues i errades en les línies i xarxes de telecomunicacions.
 • Intromissions il·legítimes mitjançant l’ús de programes malignes de qualsevol tipus o a través de qualsevol mitjà de comunicació.
 • Ús indegut o inadequat del lloc WEB.
 • Errades produïdes per un mal funcionament del navegadors o pel ús de versions no actualitzades del mateix

L’usuari, en cas de causar danys i perjudicis per un ús il·lícits o incorrecte del lloc WEB, podrà ser reclamat per danys i perjudicis causats.

Així mateix, l’usuari respondrà davant de qualsevol dany i perjudici, que es derivi de l’ús per la seva part de “robots”, “spiders”, … o eines similars emprades per tal de demanar o extreure dades o de qualsevol altra actuació per part seva que imposi una càrrega  no raonable sobre el funcionament del lloc WEB.

5 – LEGISLACIÓ

Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o tingui relació amb l’ús de la pàgina web serà sotmesa a la jurisdicció no exclusiva dels jutjats i tribunals espanyols.

6 – POLÍTICA PRIVACITAT USUARI

 • L´empresa es reserva el dret de modificar els horaris i rutes, així com la cancel.lació de l mateixa, per condicions climatológiques adverses, abonant al client la part parcial o total de l´import sobre la base del servei realitzat.
 • L´empresa no es fa responasble de la mala visibilitat en cas de corrents marines desfavorables, i no s´abonarà al client l´import del servei realitzat.
 • L´empresa no es fa responsable de la pèrdua , o danys causats, a objectes personals.
 • L´empresa no es fa responsable en cas de pérdua de tiquet, un cop validada la reserva.
 • El no presentar-se a l´hora i dia sol-licitat, el seu tiquet no tindrà cap efecte , ni podrà ser utilitzat per a una altre hora ni dia.
 • Només s´accepten canvis d´hora i dia 48 hores abans.
 • Si vostè disposa d´algún descompte ó promoció ha de comprar directament el tiquet en les nostres oficines situades al Passeig Marítim, 23. No pot comprar el tiquet per la web.
 • Si ho fa , no s´aplicarà el descompte i no se li abonarà l´import perquè li sigui aplicat .Amb promocions no es realitzen reserves.