L’EXPERIÈNCIA

Tres maneres de gaudir de la Costa Brava

Nautilus: Un viatge únic pel fons del mar.

Els vaixells Nautilus són els únics que disposen de visió submarina per gaudir de la flora i la fauna de la Reserva Natural de les Illes Medes en tota la seva esplendor. Descobreix el fons del mar sense mullar-te!

DESCOBREIX-LO!

Corsari Negre: L’autèntica aventura pirata!

Arr! Puja a bord d’un autèntic vaixell pirata i visita els llocs més emblemàtics de la costa del Montgrí, així com les illes Medes o les Tres Coves. I gaudeix d’un bany en aigües cristal·lines!

UNEIX-T’HI, GRUMET!

Nemo: Solcant les Illes Medes en vaixell ràpid.

Descobreix una nova aventura a bord del Nemo, el nostre flamant fast boat. Amb la seva petita mida i gran velocitat, costejaràs les roques del massís del Montgrí i t’endinsaràs en les coves com mai.

PUJA A BORD!

ENTORN

Un entorn increïble

Les illes Medes són la joia de la corona de l’entorn de l’Estartit. Aquest petit arxipèlag, declarat Parc Natural Nacional Protegit i Reserva Marina, conté un increïble ecosistema i en podràs gaudir a bord dels nostres vaixells Nautilus amb visió submarina.

DESCOBREIX-LO

manta raya nautilus

ACTIVITATS

Activitats per a tothom

A més dels nostres viatges en vaixell, hi ha moltes altres activitats que es poden fer a l’Estartit i les illes Medes. Lloga els nostres vaixells per a festes i aniversaris, descobreix les nostres jornades temàtiques, com la Festa dels Pirates, o apunta’t a una excursió pel massís del Montgrí.

*Pregunta per les condicions especials per a agències i escoles.

VIU-LES!