El Corsari Negre, una manera diferent de navegar

El Corsari Negre és una embarcació de tipus goleta construïda de forma artesanal amb fusta tropical a Camamú, a la riba del riu Acaraí (Brasil), com els antics vaixells pirates. Aquesta embarcació, única a Catalunya i a la Costa Brava, va creuar tot l’Oceà Atlàntic des del Brasil fins arribar a les nostres costes després de 70 dies de navegació.

La Ruta de les “Tres Coves”

A bord del Corsari Negre podràs gaudir d’una ruta per la Reserva Natural de les Illes Medes i la costa del Montgrí fins arribar a les Tres Coves, on transbordarem a una rapidíssima embarcació pneumàtica que ens portarà fins al cor de la muntanya. Després d’apreciar-ne la bellesa, agafarem el rumb fins al Falaguer, on gaudiràs d’un bany tranquil en aigües cristal·lines.

Durada: 3h.

Inclou bany a la Costa del Montgrí.
No inclou visió submarina.
.

nautilus 1

Lloga El Corsari Negre!

Vols celebrar el teu aniversari d’una manera completament diferent? T’apuntes a un comiat de solter enmig del mar? T’agradaria fer una festa temàtica de pirates amb els teus amics? T’ho posem fàcil! Consulta les condicions per llogar el Corsari Negre i gaudeix de manera privada del nostre vaixell més pirata. Arr!

VULL LLOGAR EL CORSARI NEGRE! COMPRAR TICKET