5 motius per venir amb el Nautilus!

Ara que estem a pocs dies de tancar l’any 2022 i hem fet un petit vídeo recull de tot el que ha representat la temporada amb tots vosaltres, ens agradaria exposar-vos cinc motius pels quals és realment una molt bona idea venir amb nosaltres, amb el Nautilus, i viure una experiència diferent i divertida per a totes les edats. Així, si encara no has tancat la llista de desitjos per aquest any nou 2023, potser ens hi podries afegir!

1.Diversió assegurada per a totes les edats

Tant si ets el petit de la casa, com si ets l’avi o l’àvia, amb nosaltres no t’avorriràs. Fem unes sortides entretingudes per a totes les edats, amb atraccions i interessos pels més petits i pels més gran de cada família. Amb el Nautilus, pots gaudir de les vistes per sobre i per sota del mar! I poder veure la flora i la fauna que amaguen les Illes Medes pot ser realment divertit per a tots. Amb el Nemo, la nostra petita embarcació, fem uns salts i unes rutes extraordinàries, ideals per aprendre i viure-ho tot en petit comitè (i sobretot tens la possibilitat d’entrar a les coves i a llocs on amb altres embarcacions més grans no pots veure de tant a prop). I amb el Corsari Negre, viure una experiència pirata és una atracció per a tothom! Només de posar el peu a bord del Corsari, et sents a la pell d’un pirata!

2.Una manera diferent de conèixer i gaudir de l’entorn

Tant si és la teva primera per L’Estartit com si estàs acostumat a venir-hi sovint, viure les coses des del mig del mar a bord dels nostres vaixells és una experiència realment gratificant. Des del mig del mar, tot té una altra perspectiva, ben diferent i segurament molt enriquidora. Pots aprendre coses contínuament, gaudir del meravellós entorn que ens envolta i conèixer per dins i per fora la flora i la fauna del nostre apreciat indret.

3.Empresa familiar que es preocupa per anar millorant cada any

Fa molts anys que estem oferint-vos les excursions amb els nostres vaixells i cada any innovem i incorporem coses noves per tal de poder anar fent cada vegada més coses i oferir-vos un gran ventall d’oportunitats. Ens agrada escoltar-vos, som propers i estem pendents de saber què és el que més us agrada i què és el que desitgeu.

4.Varietat de sortides i d’embarcacions per a tots els gustos

Ja has vingut una vegada amb un dels nostres vaixells? No és excusa per no tornar! Comptem amb una gran flota d’embarcacions, cada una diferent, i amb elles, oferim un gran ventall de sortides i d’experiències! Sempre pots venir i canviar de vaixell o venir amb el mateix triant simplement una altra ruta! Amb quasi tots els nostres vaixells oferim difernts opcions de ruta (més llargues, més curtes, amb opció de bany, sense…) ens intentem adaptar a tots els gustos i així fer-ho cada dia ben diferent!

5.El plaer de borejar i viure una experiència al Parc Natural del Montgrí i de les Illes Medes

Viure allà on vivim ja és un gran motiu de pes per venir-nos a visitar. Un indret preciós del Baix Empordà, rodejat de naturalesa, i que forma part d’un dels Parcs Naturals del país, el del Montgrí, de les Illes Medes i del Baix Ter.

I si encara et falten motius per acabar-te de decidir i afegir-nos a la llista de propòsits d’any nou, entra a les nostres xarxes socials i fes un cop d’ull a totes les nostres imatges i vídeos que tenim per anar-te fent a al idea de tot el que pots arribar a viure amb nosaltres!

Bon Any 2023 a tots i a totes!